Despre Sanelen DENT

Viziunea Sanelen DENT este să ofere servicii stomatologice de înaltă calitate într-un mediu relaxant şi primitor, îmbunătăţind constant experienţa resimţită de pacienţii noştri prin investiţii în cele mai moderne echipamente şi instrumente de stomatologie.

  • Acţionăm corect şi etic în orice moment, iar pe termen lung construim relaţii bazate pe încredere. Pentru noi este important să reuşim ceea ce ne-am propus şi ceea ce clienţii noştri aşteaptă să facem pentru ei.
  • Ne tratăm clienţii aşa cum noi ne-am dori să fim trataţi şi mai ales asa cum ei înşişi aşteaptă. Ne respectăm clienţii, munca şi colegii şi credem că vom fi primi în schimb acelaşi lucru.
  • Munca pe care o desfăşurăm defineşte preocuparea noastră pentru a oferi cele mai bune tehnici şi cea mai bună experienţă celor care ne vizitează. Sănătatea clienţilor noştri este pe primul loc mereu.
  • Suntem responsabili pentru toate deciziile luate şi pentru toate actiunile întreprinse. Noi sărbătorim toate succesele, învătăm şi ne dezvoltăm în baza experienţei proprii.

Clinica Stomatologică Sanelen DENT este sinonim cu profesionalismul, aparatura medicală nouă si materialele stomatologice de ultima generatie vă garantează calitatea lucrarilor efectuate in cabinetul nostru stomatologic. Sănătatea dentară este profesia si pasiunea noastră avand misiunea să raspundem nevoilor Dumneavoastră. Ne respectăm pacientii, avem grijă de nevoile acestora si le tratăm cu mare atentie pe fiecare in parte.

Va invităm să descoperiti profesionalismul nostru apeland la Clinica Stomatologică Sanelen DENT.

Sanelen DENT - Dental Clinic

Noi continuăm să creștem

Istoria noastră

Februarie 2010

Fondată cu o echipă de 2 medici

Clinica stomatologică noastră a fost fondată în anul 2010 şi într-o perioadă foarte scurtă şi-a dobândit un renume şi un număr mare de pacienţi fideli. Initial din echipă făceau parte 2 medici.

Aprilie 2011

Echipa noastră de profesioniști se marește

Echipei Clinicii Stomatologice SanelenDENT se alatură incă 1 medic profesionist.

Noiembrie 2014

Clicnica Stomatologică Sanelen DENT are un nou sediu, laborator,cabinet de radiologie

Creșterea numărului de profesioniști ne-a făcut ca să ne mutăm la un nou sediu, mai incapător, și mai modern. Clinica Stomatologică Sanelen DENT are propriul laborator și cabinet de radiologie.

Pasiune și Profesionalism

Ce ne face pe noi să fim diferiți

Echipamente și Tehnologii de Ultimă Generație

Clinica SanelenDENT utilizează materiale și aparatură de înaltă performanță, folosite și în clinicile de elită din străinătate. Beneficiază de cele mai noi și revouționare echipamente și tehnologii existente în piața serviciilor de stomatologie din R.Moldova, la standarde de calitate recunoscute international!

Îngrijire dentară de calitate la prețuri accesibile

Misiunea noastră este de a oferi îngrijire dentară de calitate într-un mediu relaxant, prețuri accesibile, igiena și confort maxim, aparatură și materiale moderne.

Echipă de Doctori talentați

Echipa noastră de profesioniști se asigură, zi de zi, că fiecare pacient beneficiază de o abordare personalizată și multidisciplinară a tratamentului, de un diagnostic corect și de soluții de tratament care îi vor reda acestuia încrederea de a zâmbi din nou!

Sanelen DENT- Clinica Stomatologica

Suntem onorati cu următoarele certificări

O parte din Diplomele Noastre

Sanelen-DENT-Dr-Ciorchina-Alexandru
Certificat Sanelen DENT Ciorchina Alexandru
Certificat Sanelen DENT Ciorchina Alexandru
Sanelen DENT Ciorchina Alexandru
Certificat Sanelen DENT
Sanelen DENT Certificat
Dr-Alexamdru-Ciorchina-SaneleDENT
Sanelen DENT Certificat
Sanelen DENT Certificat
Sanelen DENT Certificat
Sanelen DENT Certificat
Sanelen DENT Certificat
Sanelen DENT Certificat
Sanelen DENT Certificat
Sanelen DENT Certificat
Sanelen DENT Certificat
Sanelen DENT Certificat
Sanelen DENT Certificat

Consultați expertul nostru și obțineți o programare la dentist rapidă