Albire și Estetică Dentară

Albire și Estetică Dentară

Cosmetica și estetica dentară sunt discipline ale medicinii dentare dedicată artei și știintei de a reda zambetul natural al unei persoane, imbunătătindu-i imaginea și respectul de sine, redandu-i starea de bine in ansamblu. Este ideală pentru pacientii ce-și doresc dinti sănătoși, bine aliniati, de o formă cat mai apropiată de perfectiune și, nu in ultimul rand, mult mai albi.

Trăim vremuri in care reușesc de cele mai multe ori cei energici, sănătoși și frumoși. Noile tehnologii fac ca refacerea zambetului perfect și natural să fie accesibil majoritatii. Cu toate acestea, nu uitati că imaginea genereaza succesul, iar o imagine frumoasă devine perfectă cu un zambet perfect.

Estetica dentară presupune intervenții stomatologice prin care se ajunge la o dantură perfecta ca aspect și funcţionalitate.

Durata unui astfel de tratament variază de la procedură la procedură, în funcție de pacient. De asemenea, starea dinților tăi înainte de tratament influențează durata remedierilor.

Albirea dentară reprezintă o modalitate relativ simplă și rapidă de modificare a culorii și strălucirii dentare prin utilizarea unui gel pe bază de peroxid de hidrogen aplicat.

Restaurarea unui dinte este procesul prin care se reface morfologia, culoarea, forma și funcția dintelui natural. În clinica noastră sunt folosite pentru această procedură materiale și tehnologii de ultimă oră.

Cine nu vrea să se evidențieze în ziua de astăzi? Toată lumea caută modalități de a-i uimi pe cei din jur iar Sanelen DENT nu rămâne în urma tendințelor moderne nici la acest capitol.

Alege Clinica Sanelen DENT

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Programează-te Online

Calendar is loading...
featured-img

Planifici să-ti imbunătătesti

sănătatea dentară

Contactează-ne
R.Moldova, Anenii Noi, MD-6501 str. Concilierii Naţionale, nr 10