Chirurgie și Implantologie

Chirurgie și Implantologie

Chirurgia orală este ramura medicinii care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor țesuturilor cavității orale.
Prin metode și procedee specifice se pot modifica structurile osoase sau dentiția. Procedeele sunt foarte variate și implică proceduri complexe de la extracții pînă la realizarea punților și protezelor sau implanturilor.

Implantologia este o ramură a chirurgiei care se ocupă cu înlocuirea dinților lipsă sau grav deteriorați în cele mai sigure condiții.

Pierderea dinților este pentru marea majoritate a oamenilor o experiență jenantă, de multe ori chiar traumatizantă. Fie că pierderea lor este datorată înaintării în vârstă, a cariilor, a accidentelor sau a unor boli parodontale această experiență este extrem de neplăcută și poate avea repercursiuni profunde în calitatea vieții.

În ajutorul acestor persoane vine implantologia, reușind să înlocuiască eficient dinții lipsă și readucănd la parametri normali toate disfuncțiile cauzate de absența lor. Implantul dentar înlocuiește cu succes structura rădăcinii dentare și preia în întregime funcția de susținere pentru noul dinte.

Implanturile dentare sunt inserate direct în maxilarul pacientului și astfel oferă un suport stabil și sigur pentru dinții înlocuiți.

Extracţia dinţilor fără dureri, efectuarea operaţiilor chirurgicale Implantologiestomatologice de ambulator. Restaurarea dinților absenți pe calea introducerii implantului în osul maxilar al pacientului, agumentarea osoasă- cresterea osului și de țesuturi moi în scopul obținerii de rezultate funcționale și estetice pe termen lung.​

Astazi implantologii din Clinica stomatologica Sanelen DENT stabilesc dintii perduți și integritatea arcadelor dentare cu ajutorul implanților. Este o metodă practică pe larg în toată lumea care le permite pacienților să resimntă confortul fizic, estetic și functional.

Implantul dentar e ca și o rădăcină a dintelui pierdut, din aliaj de titan Biocompatibil și Bioinert cu organizmul omului.

Majoritatea intervenților chirurgicale necesită manopere de augumentare osoasă. Cind înălțimea și grosimea osului este limitată este necesar augumentarea-regenerarea țesutului osos.

Tehnica de regenerare osoasă include utilizarea Biomaterialelor:

– Os de la pacient
– Os de bovina
– Os și materiale sintetice biocompatibile
– Membrane rezorbabile și nerezorbabile
– Plasmolifting

Agumentarea osoasă poate fi efectuată odată cu introducerea implanților sau înainte de implantare ,aproximativ cu 6-8 luni, urmînd ca implantele să fie inserate în osul nou format.

Alege Clinica Sanelen DENT

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Programează-te Online

Calendar is loading...
featured-img

Planifici să-ti imbunătătesti

sănătatea dentară

Contactează-ne
R.Moldova, Anenii Noi, MD-6501 str. Concilierii Naţionale, nr 10